Stage I'M IN

Apply now

Stage I'M IN

Ben jij klaar voor een stage waar jij jouw kennis in praktijk kan brengen? Wil jij NIET de stagiair zijn die alleen leert hoe het koffiezetapparaat werkt? Dan zit jij bij I'M IN op de goede plek! Bij I'M IN krijg jij eigen taken en verantwoordelijkheden. Daarnaast krijg je een toffe werkplek vlakbij Amsterdam centraal met een enthousiast team. Heb jij nu al zin om jouw kennis in praktijk te brengen? Lees dan snel verder en solliciteer!

FULL-TIME · AMSTERDAM

I’M IN is de populairste evenementen discovery-app van Nederland onder jongeren. Met I’M IN kun je het hele jaar door tickets bemachtigen voor evenementen. De app groeit nog elke dag en wij zijn opzoek naar staigiares in diverse richtingen om het team te versterken.

Wat verwachten wij van jou?

I'M in is opzoek naar stagiaires die echt iets willen leren tijdens hun stageperiode, jij zal eigen verantwoordelijkheden en taken krijgen waarbij jij sturing krijgt van een aangewezen begeleider binnen het team. Aan het eind van jouw stage zul jij beschikken over praktijkervaring en kan je terugblikken op een leerzame en gezellige tijd. Ben jij enthousiast geworden over deze stageplek? Schroom niet om een sollicitatie te sturen! Vergeet hierin niet te vermelden wat jouw stageopdracht inhoudt, welke opleiding jij volgt en wat jij wil leren. 

Ben jij klaar om het enthousiaste team van I'M IN te versterken? Reageer dan snel via onderstaande vacature!

Wij ontvangen jouw CV graag als pdf. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.